Over ons

Wij zij een jong stel, ik: Manuel van den Bovenkamp geboren en getogen in Rotterdam en woon sinds een paar jaar in Kiev, waar ik mijn vrouw: Yana van den Bovenkamp heb ontmoet.

Ik heb verschillende bedrijven gehad in uiteenlopende dingen. Sinds begin 2015 ben ik begonnen met dit werk toen ik op de rommelmarkt wat leuke dingen tegenkwam, eerst vanuit een garagebox en al na een paar maanden ben ik verhuisd naar een loods. Dit bleek na een paar maanden ook niet groot genoeg, en op dat moment hebben we besloten om Yana haar werk op te zeggen en naar een grote loods van 750 m2 te verhuizen en volop aan de bak te gaan in deze handel.

We zijn altijd aan het werk, bijna dag en nacht en altijd opzoek naar nieuwe handel. Wij vinden het geweldig om stoffige oude loodsen te doorzoeken naar leuke lampen of meubels. En op de meest onverwachte momenten komen we vaak de leukste dingen tegen. Vaak kom ik dan ook weer helemaal smerig in mijn goede kleren uit een loods ter ergenis van mijn vrouw!

Maar we doen het allemaal voor een goed doel; we blazen weer nieuw leven in oude spullen, welke de mooiste karakteristieken hebben, en we kunnen er ons brood mee verdienen.

Sinds een poosje restaureren we ook lampen. Dit doen we met veel plezier, want wat een beetje werk met een lamp kan doen is ongelofelijk! We laten de lampen vaak zandstralen en dan door onze medewerker polijsten en weer assembleren. Vaak bedraden we de lampen dan ook gelijk en monteren we er een nieuwe lamp in. Ook laten we lampen poedercoaten, dit geeft een heel ander effect aan de lampen die voor een bepaald publiek erg geschikt is.

In het afgelopen jaar heb ik heel veel leuke klanten ontmoet, die stuk voor stuk heel enthousiast zijn en passie voor hun werk hebben, en laten we eerlijk zijn....Het is toch ook een geweldig vak!

Neem de tijd om door onze website te kijken, er zit ongetwijfeld wat voor je bij! We zoeken veel spullen op bestelling en zijn hier inmiddels erg creatief in geworden. Ben je op zoek naar iets wat niet op de website staat? Laat het ons weten en we zullen op zoek gaan. 

We zijn altijd bereikbaar via WhatsApp of Viber via ons telefoonnummer, schroom niet om ons te berichten!

Groetjes,

Yana en Manuel